Nu är jag utsläppt från Dramaten, har spenderat dom senaste 5 dagarna där, för att filma en dansföreställning som heter “Ställe” med Ana Laguna & Mikhail Baryshnikov. För säkerhets skull hade jag dubbla headset, i det ena pratade Mr Baryshnikovs amerikanska crew och i det andra vårt svenska super team med Jonas Å i spetsen.
Fick riktiga TV flashbacks, det var väl typ 9 år sedan jag satt i ett kontrollrum senast.
Sen var det jäkligt kul att jobba med ett kulturprojekt som omväxling. Modern dans är faktiskt häftigt.

Tack snälla Rosanna, min underbara hundvakt, utan dig hade jag inte kunnat ta det här jobbet!!!

Nu ska jag vara ledig några dagar. Skönt!!! Bara kolla på bra dålig TV (favoriter just nu, Top Chef, Top Model, Stockholm Arlanda & så fäller jag en tår till Extreme home makeover såklart…) fika, kamma hund, gå ut och gå, ja typ så blir det.

Saker jag jobbat med som visas nu: Stadium, Volvo V50, Apoliva, Mariestad – Peter Stormare, Expekt, XL bygg och så Kenny Begins såklart på bio.

Jo just ja, sen har jag, Emma & Frida startat en hundagentur. Vi kommer att “hyra” ut hundar (även andra djur) till stillbildsfotograferingar och film. Har ju redan smygit igång lite med Capy och Plätt. Dom fotograferades för en reklamkampanj. Så fort kampanjen startat kommer jag att sätta ut bilder på det dom gjorde.
Sen har ju Dylan varit med i Alecta reklam för länge sedan, men han syns även i Kenny begins.

Vi hörs snart!