Oj oj oj nu var det längesen igen. Har precis samlat ihop resterna av mig själv efter My Dog… Jaana, jag och varsin valp åkte ner till Kattis på Fredan. Cartier Monzerat Toro och Punk Pollux Betty Spaghetty. Ovanligt med så få hundar i bagaget! Helgen bjöd på massor med god mat och vin, lite hundkamning och bra resultat. CM Tamara blev BIR valp bägge dagarna, CM Toro BIM valp bägge dagarna och Betty blev 2 bästa tikvalp med HP på lördan och 3a bästa tikvalp på söndan. Så himla kul att träffa Kattis, Kajsa och Kim, liksom helt fel tid på året. Det betyder ju att vi får se dom 2 gånger i år 🙂

CM Donatellas valp från första kullen CM Zsofi, som bor i Spanien har A/A höfter, underbart!!!!

Farbror Dylan har gått med i viktväktarna. Han käkar diet, simmar och går långpromenader. Han snackar nåt om beach 2010 erbjudande och pengarna tillbaka om det inte funkar. Kanske har han kollat för mycket på tvreklam. I dont know… och Donatella lever livets glada dagar hos mamma. Går på coctailpartyn, äter gåslever och dyker i snön.

Själv har jag lovat mig själv att börja ett nytt liv… igen (så som man alltid gör när det är nytt år) hålla ordning hemma, träna hundar, börja motionera, betala räkningarna i tid, vara mer social etc. Det kommer att gå grymt bra, jag känner det!!! God fortsättning allihop!!

Vi ses